Gyakori kérdések

Az Akadémia olyan hiánypótló képzés, amely nemcsak magánszemélyek, hanem cégek számára is biztosítja a változó ismeretanyagok elsajátítását. Az Akadémia képzéseket biztosít cégek számára, melyek történhetnek a cég telephelyén, illetve oktatóstúdiónkban is rugalmas időbeosztásban, akár hétvégén is.

Szakképzett és tapasztalt oktatóink minden céges tanfolyam előtt egyéni, testreszabott tematikát állítanak össze a cég egyéni igényei szerint. Általános tematika alapján is végzünk céges képzést, erről érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.

Az idő pénz, a piacképes tudás pedig érték. A képzések és az oktatók gyakorlati tudást közvetítenek, amelyek hozzásegítik a tanulót ahhoz, hogy korábbi tevékenységét kiegészítse tökéletesítse, ezáltal még több lehetőséghez jusson szakma gyakorlásra során.

Szakképzett és tapasztalt oktatóink minden céges tanfolyam előtt egyéni, testreszabott tematikát állítanak össze a cég egyéni igényei szerint. Általános tematika alapján is végzünk céges képzést, erről érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.


• Személyi igazolvány
• Lakcímkártya
• Végzettséget igazoló irat (amennyiben a képzés előfeltétele)
• 15 000 Ft regisztrációs díj (beleszámít a tanfolyam árába)

Igen. Fontos hangsúlyoznunk, hogy KAMATMENTES részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

A tanórák 45 percesek! Egy alkalom 5 tanóra, illetve hétvégén is 5 tanóra, másfél óránként 15 perc szünettel.

Oktatóink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Vezetőtanáraink több, mint 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkeznek. A társasházak, illetve közös képviselők területét illetően pedig évtizedes jogi tapasztalattal rendelkezünk. Nálunk kiemelt fontosságú a tudás alapú gyakorlati képzés.

Igen van, ezt Hűségkedvezménynek hívjuk. Azok a beiratkozók, akik tanulóink voltak 10 % kedvezményben részesülnek a tanfolyam árából.

Természetesen igen. Az idő pénz, a piacképes tudás pedig érték. A képzések és az oktatók gyakorlati tudást közvetítenek, amelyek hozzásegítik a tanulót ahhoz, hogy korábbi tevékenységét kiegészítse tökéletesítse, ezáltal még több lehetőséghez jusson szakma gyakorlásra során.

Nyitva tartás:

Hétfő, Kedd, Csütörtök, Péntek: 09:00-17:00-ig,
Szerda: 09:00-19:00-ig,
Szombat: 09:00-13:00-ig

Az Oktatók névsora a következő:

dr. Gyenei Márta Oktatási igazgató

dr. Izsák Orsolya Alapító, Oktató tanár

Molnár Krisztina Szakmai vezető

Golubics Béla Oktató tanár

Duhonyi József Műszaki oktató

dr. Varró–Nagy Enikő Oktató tanár, Gazdasági Ismeretek 

Kormos Éva Dorothea Társasházkezelői ismeretek

Alapképzés: nincs előfeltételhez kötve

Továbbképzés: Közös képviselői alapképzésben való részvétel igazolása vagy OKJ Társasházkezelői végzettség igazolása, illetve 1 éves gyakorlat igazolása közös képviselőt megválasztó közgyűlési határozattal

Mesterképzés: Közös képviselői továbbképzésen való részvétel igazolása vagy OKJ Társasházkezelői végzettség igazolása, illetve 1 éves gyakorlat igazolása közös képviselőt megválasztó közgyűlési határozattal

A jelentkezők részletesen tájékozódhatnak, ha ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot felveszik. A képzéseink részben egymásra épülnek, ezért folyamatos bekapcsolódás biztosított.

Reklamációit jelezheti e-mailben, telefonon, és postai levél útján. Elérhetőségeink megtalálhatóak a “Kapcsolat” menüpont alatt. Reklamációját 30 napon belül kivizsgáljuk. Jogos reklamáció esetén 5 munkanapon belül kártalanítjuk és a megadott számlaszámra visszautaljuk befizetését.

A jelentkezéstől számított 14 napon belül a jelentkezőt elállási jog illeti meg, amelyet írásban, postai úton, ajánlottan feladott vagy elektronikus levélben gyakorolhat..

Az elállás bejelentését követően a megfizetett képzési díjat a megadott bankszámlára 30 napon belül visszautaljuk.

Kérdése van? Írjon nekünk!

Ha kérdése van, vagy érdeklődni szeretne tanfolyamainkkal kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

  Közös Képviselő Akadémia Kft.


  Naptár

  2024. április
  h K s c p s v
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930