Biztosítási ismeretek a társasházi ügyek intézése során

Részletek:

A résztvevők ismerjék meg a biztosítási ügyintézés során a Társasházak és Lakásszövetkezetek jogügyleteinek ellátásához szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket. A résztvevők bővítsék ismeretüket a jogi-gazdasági, könyvelési, kommunikációs területeken, ez által képessé váljanak arra, hogy a speciális ingatlanegyüttesek estén a leghatékonyabban végezzék el a rájuk bízott feladatot..

Cél:

A tananyag célcsoportját alkotják mindazok, akik szeretnék biztosítási ügyintézőként illetve biztosítási szakemberként szaktudásukat elmélyültebbé tenni, többlet tudásukkal a Társasházak és Lakásszövetkezeteket segíteni a tulajdonosok racionális, költséghatékony döntéseinek meghozatalában, miközben a legmegfelelőbb banki termék felajánlásával jelentős megtakarításokat eszközölhetnek ki a Társasházak és Lakásszövetkezetek javára.

90 perc
7.500.-Ft + ÁFA

Egész évre hírlevél:  +10.000.-ft+ÁFA

1
Kezdési időpont
Az online videótár anyagai folyamatosan elérhetőek
2

Teljes mértékben elégedett vagyok a szaktanárok felkészültségével, előadásaival-oktatásával kapcsolatban is. A megszerzett tudás nagyszerű előrelépést és könnyebbséget jelent a mindennapokban.

Miklós Árpád Okleveles Közös Képviselő

Töltse ki az űrlapot és jelentkezzen képzésünkre!

  Tanfolyam neve:
  Kuponkód* (nem kötelező):


  Join event

  2024-6-13 2024-6-13 Europe/London Biztosítási ismeretek a társasházi ügyek intézése során Not indicated
  Add to Calendar
  You already has been joined the event.
  ×
  Thank you! You joined the event.
  ×