Banki szakemberek társasházakkal- és lakásszövetkezetekkel kapcsolatos mesterképzése E-001940/2019/D011

Részletek :

A mesterképzésen résztvevő banki szakemberek továbbfejleszthetik társasházakkal és lakásszövetkezetekkel kapcsolatos ismereteiket, az ingatlanok kezelésével összefüggésben műszaki, gazdasági, jogi ismereteket szerezhetnek. Megismerhetik a lakóközösségek pénzügyi igényeinek különbözőségét, a társasházakkal és lakásszövetkezetekkel kötendő banki hitelszerződések tulajdonosokat érintő jogi nehézségeket és a lakóközösségek pénzügyi érdekit szolgáló gazdálkodási stratégiákat.

A képzés : 30 óra / 6 alkalom

A sikeres vizsga után tanúsítványt állítunk ki.

A képzés díja: 65.000 Ft.

30 óra 6 alkalom:
65.000.- Ft

Egész évre hírlevél:  +10.000.-ft+ÁFA

1
Kezdési időpont
2020.09.01-től
2
Tanóra időtartama
17:00 órától

Teljes mértékben elégedett vagyok a szaktanárok felkészültségével, előadásaival-oktatásával kapcsolatban is. A megszerzett tudás nagyszerű előrelépést és könnyebbséget jelent a mindennapokban.

Miklós Árpád Okleveles Közös Képviselő

Töltse ki az űrlapot és jelentkezzen képzésünkre!

Tanfolyam neve:
Kuponkód* (nem kötelező):


*Kuponkód: 10% kedvezményt biztosítunk képzéseink árából minden THT Társasházi Háztartás szaklap előfizetőnek https://www.tht.hu/ és minden e-ház https://www.ehaz.hu/ program előfizetőnek, ha beírja a kapott kuponkódot.

Join event

2020-11-15 2020-1-10 Europe/Prague Banki szakemberek társasházakkal- és lakásszövetkezetekkel kapcsolatos mesterképzése E-001940/2019/D011 A mesterképzésen résztvevő banki szakemberek továbbfejleszthetik társasházakkal és lakásszövetkezetekkel kapcsolatos ismereteiket, az ingatlanok kezelésével összefüggésben műszaki, gazdasági, jogi ismereteket szerezhetnek. Megismerhetik a lakóközösségek pénzügyi igényeinek különbözőségét, a társasházakkal és lakásszövetkezetekkel kötendő banki hitelszerződések tulajdonosokat érintő jogi nehézségeket és a lakóközösségek pénzügyi érdekit szolgáló gazdálkodási stratégiákat. 1024 Budapest, Ady Endre u 11 , 15 ös kapucsengő
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×