Biztosítási szakemberek társasházakkal- és lakásszövetkezetekkel kapcsolatos mesterképzése- távoktatás

Részletek :

 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/000965

A mesterképzésen résztvevő biztosítási szakemberek továbbfejleszthetik társasházakkal és lakásszövetkezetekkel kapcsolatos ismereteiket, az ingatlanok kezelésével összefüggésben műszaki, gazdasági, jogi ismereteket szerezhetnek. A társasházakkal és lakásszövetkezetekkel kötött biztosítási szerződések kapcsán felmerülő jogi kérdések elemzésével joggyakorlati tudást szerezhetnek, segíthetik a tulajdonosokat a racionális, költséghatékony döntések megohzatalában, ezzel hozzásegíthetik a tulajdonosközösségeket jelentős megtakarítások eléréséhez.

A képzés : 30 óra (28 óra távoktatás, 2 óra on-line konzultáció)

A tananyag elsajátítását oktatóvideókkal, elektronikusan megküldött anyagokkal, feladatokkal és konzultációkkal segítjük.

A sikeres vizsgát követően a tanfolyam elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki.

A képzés díja: 55.200 Ft

30 óra 
55.200.- Ft + ÁFA

Egész évre hírlevél:  +12.000.-ft+ÁFA

1
Kezdési időpont
Képzéseink folyamatosan indulnak
2
Tanóra időtartama

Teljes mértékben elégedett vagyok a szaktanárok felkészültségével, előadásaival-oktatásával kapcsolatban is. A megszerzett tudás nagyszerű előrelépést és könnyebbséget jelent a mindennapokban.

Miklós Árpád Okleveles Közös Képviselő

Töltse ki az űrlapot és jelentkezzen képzésünkre!

  Tanfolyam neve:
  Kuponkód* (nem kötelező):


  Join event

  2024-4-28 2024-5-26 Europe/Prague Biztosítási szakemberek társasházakkal- és lakásszövetkezetekkel kapcsolatos mesterképzése- távoktatás A mesterképzésen résztvevő biztosítási szakemberek továbbfejleszthetik társasházakkal és lakásszövetkezetekkel kapcsolatos ismereteiket, az ingatlanok kezelésével összefüggésben műszaki, gazdasági, jogi ismereteket szerezhetnek. A társasházakkal és lakásszövetkezetekkel kötött biztosítási szerződések kapcsán felmerülő jogi kérdések elemzésével joggyakorlati tudást szerezhetnek, segíthetik a tulajdonosokat a racionális, költséghatékony döntések megohzatalában, ezzel hozzásegíthetik a tulajdonosközösségeket jelentős megtakarítások eléréséhez. Távoktatás
  Add to Calendar
  You already has been joined the event.
  ×
  Thank you! You joined the event.
  ×