Kereskedelmi ingatlanok ingatlanközvetítési, ingatlanbecslési ügyintézésének továbbképzése (szabadpiaci képzés)

Részletek:

A hallgatók az oktatáson a kereskedelmi forgalomba lévő ingatlanokkal kapcsolatos speciális értékbecslési és közvetítői feladatokat ismertetik meg, mélyíthetik el az ingatlan értékbecslés, közvetítés során felmerülő elméleti és gyakorlati tudásukat, a jogszabályi változások megismerésével, követésével, a jogi feladatok megoldásában jogi tudásukat, mélyíthetik el a banki hitelezéssel érintett és a hagyatéki eljárásban szereplő kereskedelmi ingatlanokkal kapcsolatos ügyintézésekben nyerhetnek többlettudást, tehetik hatékonyabbá munkájukat.

Képzés időtartama: 30 kontaktóra, 6 képzési nap (heti egy alkalommal 5 tanóra)

30 óra 6 alkalom:
59.000.- Ft

Egész évre hírlevél:  +10.000.-ft+ÁFA

1
Kezdési időpont
Első alkalom: 2020 Január, a pontos indulásról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon
2
Tanóra időtartama
17:00 órától

Teljes mértékben elégedett vagyok a szaktanárok felkészültségével, előadásaival-oktatásával kapcsolatban is. A megszerzett tudás nagyszerű előrelépést és könnyebbséget jelent a mindennapokban.

Miklós Árpád Okleveles Közös Képviselő

Töltse ki az űrlapot és jelentkezzen képzésünkre!

Tanfolyam neve:
Kuponkód* (nem kötelező):


*Kuponkód: 10% kedvezményt biztosítunk képzéseink árából minden THT Társasházi Háztartás szaklap előfizetőnek https://www.tht.hu/ és minden e-ház https://www.ehaz.hu/ program előfizetőnek, ha beírja a kapott kuponkódot.

Join event

2020-11-15 17:00 2020-1-10 Europe/Prague Kereskedelmi ingatlanok ingatlanközvetítési, ingatlanbecslési ügyintézésének továbbképzése (szabadpiaci képzés) A hallgatók az oktatáson a kereskedelmi forgalomba lévő ingatlanokkal kapcsolatos speciális értékbecslési és közvetítői feladatokat ismertetik meg, mélyíthetik el az ingatlan értékbecslés, közvetítés során felmerülő elméleti és gyakorlati tudásukat, a jogszabályi változások megismerésével, követésével, a jogi feladatok megoldásában jogi tudásukat, mélyíthetik el a banki hitelezéssel érintett és a hagyatéki eljárásban szereplő kereskedelmi ingatlanokkal kapcsolatos ügyintézésekben nyerhetnek többlettudást, tehetik hatékonyabbá munkájukat. 1024 Budapest, Ady Endre u 11 , 15 ös kapucsengő
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×