Közös képviselő alapképzés – távoktatás (E-001940/2019/D015)

Részletek :

A közös képviseletet ellátók alapképzésén a résztvevők megismerhetik a közös képviselő alapfeladatait, általános műszaki, gazdasági, jogi, kommunikációs és adatvédelmi, valamint társasházkezelési alapismereteket szerezhetnek ahhoz, hogy a társasházak törvényes képviseletét jogszerűen ellássák.

 

Képzés időtartama: 30 óra ( 28 óra távoktatás, 2 óra on-line konzultáció)

A tananyag elsajátítását oktatóvideókkal, elektronikusan megküldött feladatokkal, jegyzetekkel és on-line konzultációkkal segítjük.

 

A sikeres vizsga után tanúsítványt állítunk ki.

Tanfolyam díja: 31.200,-Ft

Amennyiben igényli havonta megjelenő szakmai hírlevelünket: 10.000,-Ft + Áfa/Év


31.200.- Ft

Egész évre hírlevél:  +10.000.-ft+ÁFA

1
Kezdési időpont
2021.08.01 -től folyamatosan indulnak képzéseink
2
Tanóra időtartama

Teljes mértékben elégedett vagyok a szaktanárok felkészültségével, előadásaival-oktatásával kapcsolatban is. A megszerzett tudás nagyszerű előrelépést és könnyebbséget jelent a mindennapokban.

Miklós Árpád Okleveles Közös Képviselő

Töltse ki az űrlapot és jelentkezzen képzésünkre!

  Tanfolyam neve:
  Kuponkód* (nem kötelező):


  *Kuponkód: 10% kedvezményt biztosítunk képzéseink árából minden THT Társasházi Háztartás szaklap előfizetőnek https://www.tht.hu/ és minden e-ház https://www.ehaz.hu/ program előfizetőnek, ha beírja a kapott kuponkódot.

  Join event

  2021-9-3 2021-10-3 Europe/Prague Közös képviselő alapképzés – távoktatás (E-001940/2019/D015) A közös képviseletet ellátók alapképzésén a résztvevők megismerhetik a közös képviselő alapfeladatait, általános műszaki, gazdasági, jogi, kommunikációs és adatvédelmi, valamint társasházkezelési alapismereteket szerezhetnek ahhoz, hogy a társasházak törvényes képviseletét jogszerűen ellássák. Távoktatás
  Add to Calendar
  You already has been joined the event.
  ×
  Thank you! You joined the event.
  ×