Közös képviselő mesterképzés – távoktatás (E-001940/2019/D017)

Részletek:

A mesterképzésén résztvevők továbbfejleszthetik műszaki, gazdasági, jogi ismereteiket, tökéletesíthetik könyvelési, kommunikációs és adatvédelmi tudásukat, társasházkezelési szakirányú elméleti és gyakorlati jártasságukat, a jogszabályi változások megismerésével, követésével mélyíthetik el jogi tudásukat, így megfrissített ismereteik révén segíthetik a tulajdonosokat döntéseik meghozatalában, az általuk kezelt ingatlant gazdaságos és jogszerű működését.

Képzés időtartama: 30 óra (28 óra távoktatás, 2 óra konzultáció)

Rugalmas időbeosztásban, videós tananyagok, segédletek felhazsnálásával végezheti a tanfolyamot.

 

A sikeres vizsga után tanúsítványt állítunk ki.

Tanfolyam díja: 47.200,-Ft

 

 

Amennyiben igényli havonta megjelenő szakmai hírlevelünket: 10.000,- Ft + Áfa/Év


47.200.-Ft

Egész évre hírlevél:  +10.000.-ft+ÁFA

1
Kezdési időpont
képzéseink folyamatosan indulnak
2
Tanóra időtartama

Teljes mértékben elégedett vagyok a szaktanárok felkészültségével, előadásaival-oktatásával kapcsolatban is. A megszerzett tudás nagyszerű előrelépést és könnyebbséget jelent a mindennapokban.

Miklós Árpád Okleveles Közös Képviselő

Töltse ki az űrlapot és jelentkezzen képzésünkre!

  Tanfolyam neve:
  Kuponkód* (nem kötelező):


  *Kuponkód: 10% kedvezményt biztosítunk képzéseink árából minden THT Társasházi Háztartás szaklap előfizetőnek https://www.tht.hu/ és minden e-ház https://www.ehaz.hu/ program előfizetőnek, ha beírja a kapott kuponkódot.

  Join event

  2021-10-10 2021-11-30 Europe/Prague Közös képviselő mesterképzés – távoktatás (E-001940/2019/D017) A résztvevők ismerjék meg a közös képviselő alapvető feladatait, szerezzenek alapvető jogi-gazdasági könyvelési kommunikációs és társasházkezelési ismereteket, ez által képessé váljanak arra, hogy Társasházak törvényes képviseletét ellássák. Távoktatás
  Add to Calendar
  You already has been joined the event.
  ×
  Thank you! You joined the event.
  ×