Közös képviselők, társasházkezelők, IB elnökök, lakásszövetkezeti elnökök digitális kommunikációs képzése (E-001940/2019/D007)

A résztvevők a számítógépes alkalmazások, a digitális kommunikáció területén a társasházi szoftverek felhasználói szintű megismerésével jelentős versenyelőnyt szerezhetnek, mélyíthetik el a társasházkezelés, lakásszövetkezetek kezelése során felmerülő gyakorlati megoldásokat igénylő ismereteiket, hatékonyan tudják kezelni, alkalmazni a digitális kapcsolattartás alapvetéseit, a tulajdonosok számára biztosítható különböző internetes felületeken történő elektronikus adatszolgáltatás lehetőségeit, alkalmazni az adatvédelmi szabályokat.

Képzés időtartama: 30 kontaktóra, 6 képzési nap (heti egy alkalommal 5 tanóra)

A sikeres vizsga után tanúsítványt állítunk ki.

Tanfolyam díja: 59.000,-Ft

30 óra 6 alkalom:
59.000.-Ft

Egész évre hírlevél:  +10.000.-ft+ÁFA

1
Kezdési időpont
Első alkalom: 2020 Január, a pontos indulásról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon
2
Tanóra időtartama
17:00 órától

Teljes mértékben elégedett vagyok a szaktanárok felkészültségével, előadásaival-oktatásával kapcsolatban is. A megszerzett tudás nagyszerű előrelépést és könnyebbséget jelent a mindennapokban.

Miklós Árpád Okleveles Közös Képviselő

Töltse ki az űrlapot és jelentkezzen képzésünkre!

  Tanfolyam neve:
  Kuponkód* (nem kötelező):


  Join event

  2020-11-15 2020-1-10 Europe/Prague Közös képviselők, társasházkezelők, IB elnökök, lakásszövetkezeti elnökök digitális kommunikációs képzése (E-001940/2019/D007) A résztvevők a számítógépes alkalmazások, a digitális kommunikáció területén a társasházi szoftverek felhasználói szintű megismerésével jelentős versenyelőnyt szerezhetnek, mélyíthetik el a társasházkezelés, lakásszövetkezetek kezelése során felmerülő gyakorlati megoldásokat igénylő ismereteiket, hatékonyan tudják kezelni, alkalmazni a digitális kapcsolattartás alapvetéseit, a tulajdonosok számára biztosítható különböző internetes felületeken történő elektronikus adatszolgáltatás lehetőségeit, alkalmazni az adatvédelmi szabályokat. Not indicated
  Add to Calendar
  You already has been joined the event.
  ×
  Thank you! You joined the event.
  ×