Molnár Andrea

Szupervízorként

azt a tanulási folyamatot támogatom, amelyben valaki meg akarja érteni saját működését adott helyzetben, ehhez önmagában keresi
az igazságot és felelősséget, az elakadásokat pedig a szükséges változás lehetőségének tekinti.

 

Coachként

a felnőttekben rejlő képességek, lehetőségek kibontakozását segítem. Az általuk megfogalmazott cél elérése érdekében tanulni és fejlődni akarnak, hogy fokozzák hatékonyságukat, teljesítményüket és megteremtsék magukban a “rendben vagyok” érzést. Ezért kitartóan cselekednek, hogy a belső akadályokat feldolgozzák a változás érdekében. Döntéseikbe beépítik saját értékeiket, igazságukat, s egyben keresik saját határaikat.

 

Trénerként

az önismeretet, a kompetenciák fejlesztését, a csoportok csapattá válását és együttműködését, hatékony kommunikációját, a változás kezelését és a tervezett megújulást inspirálom és támogatom, akár a művészet segítségével.

Szervezetfejlesztőként

a rendszerben gondolkodást, a közös célok kialakítását, a szervezetnek a változásához való alkalmazkodását, tiszta kommunikációját,
a döntések összhangjának megteremtését támogatom tanácsadóként. Állami, önkormányzati, gazdasági és a civil szférában egyaránt dolgozom.