Dr. Gyenei Márta
oktatási igazgató

1969-ben végeztem el a Közgazdasági Egyetemet. 1970-ben szereztem tudományos fokozatot, Tudományos Doktori címet. Az első munkahelyem a Statisztikai Hivatal volt, ott dolgoztam 1985.-ig mint elemző közgazdász.1982-ben jelentkeztem aspiratúrára a Magyar Tudományos Akadémiára és 1990-ben Kandidátusi címet szereztem.

1985-től a Közgazdasági Egyetemen oktató tanár voltam a Szociológia Tanszéken, mint Egyetemi Docens tanítottam nappali és esti levelező hallgatókat. A tanszéken jegyzetet szerkesztettem, tankönyvet írtam, tanítottam olyan tárgyat is, mint társadalmi problémák gazdasági szociológia.

1999. januárjától az Iparkamara Gazdaságkutató Intézetéhez kerültem gazdasági elemző munkakörbe. Egész felnőtt életemben társasházban laktam és jól ismerem a Társasházakkal kapcsolatos problémákat, különösen sokat tanultam 2009-től a jelenlegi lakóhelyemen számvizsgáló bizottságba választottak ahol első tevékenységem volt a Társasház pénzügyi helyzetének a stabilizálása tartalékok képzése és a bevételek növelésre pályázatok útján.