Közös képviselők, társasházkezelők, IB elnökök, lakásszövetkezeti elnökök adatvédelmi képzése

Részletek:

 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/000965

Az adatvédelmi képzésen résztvevő hallgatók bővíthetik tudásukat az elektronikus kapcsolattartás, az internetes kommunikációs felületeken történő adatszolgáltatás területein, az nemzetközi szabályoknak megfelelő adatvédelem szabályrendszerében, jártasságot szerezhetnek az adatvédelmi szabályzatok elkészítésében, gyakorlati ismereteket szerezhetnek saját vállalkozásuk, vagy az általuk kezelt, képviselt társasházak, lakásszövetkezetek adatvédelmi szabályzatának elkészítésében.

Képzés időtartama: 30 kontakt óra 6 képzési alkalom

 

A sikeres vizsga után tanúsítványt állítunk ki.

Tanfolyam díja: 59.000,-Ft

30 óra ( 6 alkalom)
59.000.-Ft + ÁFA

Egész évre hírlevél:  +12.000.-ft+ÁFA

1
Kezdési időpont
képzéseink folyamatosan indulnak
2
Tanóra időtartama
17:00 órától

Teljes mértékben elégedett vagyok a szaktanárok felkészültségével, előadásaival-oktatásával kapcsolatban is. A megszerzett tudás nagyszerű előrelépést és könnyebbséget jelent a mindennapokban.

Miklós Árpád Okleveles Közös Képviselő

Töltse ki az űrlapot és jelentkezzen képzésünkre!

  Tanfolyam neve:
  Kuponkód* (nem kötelező):


  Join event

  2024-4-7 2024-5-5 Europe/Prague Közös képviselők, társasházkezelők, IB elnökök, lakásszövetkezeti elnökök adatvédelmi képzése Az adatvédelmi képzésen résztvevő hallgatók bővíthetik tudásukat az elektronikus kapcsolattartás, az internetes kommunikációs felületeken történő adatszolgáltatás területein, az nemzetközi szabályoknak megfelelő adatvédelem szabályrendszerében, jártasságot szerezhetnek az adatvédelmi szabályzatok elkészítésében, gyakorlati ismereteket szerezhetnek saját vállalkozásuk, vagy az általuk kezelt, képviselt társasházak, lakásszövetkezetek adatvédelmi szabályzatának elkészítésében. 1122 Budapest, Magyar Jakobinusok Tere 1 1.em
  Add to Calendar
  You already has been joined the event.
  ×
  Thank you! You joined the event.
  ×