Közös képviselők, társasházkezelők, IB elnökök, lakásszövetkezeti elnökök digitális kommunikációs képzése- távoktatás

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/000965

 

 

A résztvevők a számítógépes alkalmazások, a digitális kommunikáció területén a társasházi szoftverek felhasználói szintű megismerésével jelentős versenyelőnyt szerezhetnek, mélyíthetik el a társasházkezelés, lakásszövetkezetek kezelése során felmerülő gyakorlati megoldásokat igénylő ismereteiket, hatékonyan tudják kezelni, alkalmazni a digitális kapcsolattartás alapvetéseit, a tulajdonosok számára biztosítható különböző internetes felületeken történő elektronikus adatszolgáltatás lehetőségeit, alkalmazni az adatvédelmi szabályokat.

Képzés időtartama: 30 óra ( 28 óra távoktatás, 2 óra on-line konzultáció)

A tananyag elsajátítását oktatóvideókkal, elektronikusan megküldött anyagokkal, feladatokkal, konzultációkkal segítjük

A sikeres vizsga után tanúsítványt állítunk ki.

Tanfolyam díja: 47.200,-Ft

30 óra
47.200.-Ft + ÁFA

Egész évre hírlevél:  +12.000.-ft+ÁFA

1
Kezdési időpont
2020.07.01-től folyamatosan indulnak képzéseink
2
Tanóra időtartama

Teljes mértékben elégedett vagyok a szaktanárok felkészültségével, előadásaival-oktatásával kapcsolatban is. A megszerzett tudás nagyszerű előrelépést és könnyebbséget jelent a mindennapokban.

Miklós Árpád Okleveles Közös Képviselő

Töltse ki az űrlapot és jelentkezzen képzésünkre!

  Tanfolyam neve:
  Kuponkód* (nem kötelező):


  Join event

  2024-4-7 2024-5-12 Europe/Prague Közös képviselők, társasházkezelők, IB elnökök, lakásszövetkezeti elnökök digitális kommunikációs képzése- távoktatás A résztvevők a számítógépes alkalmazások, a digitális kommunikáció területén a társasházi szoftverek felhasználói szintű megismerésével jelentős versenyelőnyt szerezhetnek, mélyíthetik el a társasházkezelés, lakásszövetkezetek kezelése során felmerülő gyakorlati megoldásokat igénylő ismereteiket, hatékonyan tudják kezelni, alkalmazni a digitális kapcsolattartás alapvetéseit, a tulajdonosok számára biztosítható különböző internetes felületeken történő elektronikus adatszolgáltatás lehetőségeit, alkalmazni az adatvédelmi szabályokat. Távoktatás
  Add to Calendar
  You already has been joined the event.
  ×
  Thank you! You joined the event.
  ×