Bonyhády Elek
Műszaki oktató

Iskolai végzettség: Budapesti Műszaki Egyetem

Villamosmérnöki kar

Gépészmérnöki kar – Gazdasági Mérnök tagozat

ÁVÜ Válságmenedzser-képző

Európai Uniós pályázatíró képzés

FÜTI OMEGA ingatlanközvetítő, értékbecslő

FÜTI OMEGA ingatlan kezelő – társasház kezelő

BKIK gazdasági mediátor

FÜTI OMEGA ingatlan vagyon értékelő és közvetítő

Tevékenységem:

A Tungsram RT.-ben fejlesztő mérnökként kezdtem dolgozni, majd a félvezető kísérleti gyártást irányítottam.

A Kohó- és Gépipari Minisztériumban az Távlati Fejlesztési  Főosztályon  az elektronikai ipar felelőseként az iparág szakmai irányításával foglalkoztam, ezzel összefüggésben kiemelt fejlesztési programok  kormány előterjesztéseit  készítettem, .

A Kontakta Alkatrészgyárban, illetve a MIKI-ben (Műszeripari Kutató-, Fejlesztő Intézet) főmérnöki feladatokat láttam el.

Az OKISZ-ban az Ipari Főosztály vezetőjeként feladatom a műszaki fejlesztési, beruházási és az ezekkel összefüggő nemzetközi együttműködési kérdésekre terjedt ki a szövetkezeti ipar teljes területén.

Az Argument -Consulting Kft üzletviteli tanácsadással és műszaki fejlesztési munkák előkészítésével, pályázat készítéssel, ingatlan közvetítéssel, értékbecsléssel, társasház kezeléssel foglalkozik.

Társadalmi tevékenységemet tekintve választott elnöke vagyok a PMKIK (Pest Megyei– és Érd  Megyei Jogú Város Kereskedelmi- és Iparkamarája) Innovációs- és Területfejlesztési Bizottságának, valamint a BKIK (Budapesti Kereskedelmi- és Iparkamara) Józsefvárosi Tagcsoportjának.

A TTOE  (Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete) tagjaként folyamatosan figyelemmel kísérem a társasházak működésének kérdéseit.