KKA Ügyvédi Kreditpontos Képzések

Közös Képviselő Akadémia Kft 2019-óta Felnőttképzési Hivatal által engedélyezett Képzőközpont.

Kifejezetten közös képviselők, és társasházi, valamint lakásszövetkezeti   tisztségviselők, képzésével foglalkozik. Létrehozott az Iskola egy több szintes képzési struktúrát, amely egymásra épülő tananyagból áll, alap, tovább és mesterképzés elnevezéssel. A klasszikusnak mondható társasházkezelő volt OKJ képzések engedélyével is rendelkezik az Iskola, és már több csoport végzett is sikeresen a Képzőközpontban.

  1. évi LXXVIII. törvény az ügyvédi tevékenységről szóló jogszabály alapján annak 3 § (1) bekezdés k) pont szerint, az ügyvédkiegészítő jelleggel közös képviseletet is elláthat. Azonban ennek a szakmának a szakszerű ellátásához, a társasházkezelő képzésből már ismert egyéb gazdasági, műszaki és kommunikációs alapismeretekkel is kell rendelkezni, A társasházi törvény stabil ismerete mellett. A társasházi perekből világosan kiderül, hogy a képviseletet -legyen törvényes vagy jogi – ellátó személy nem, vagy részben rendelkezik olyan alapismeretekkel, amely jogi érvelését elő tudná segíteni.

A képzések elsősorban társasházkezelőket képviselő ügyvédek vagy közös képviseletet ellátó ügyvédek számára ajánlott.

AZ ÖN ÁLTAL VÁLASZTOTT IDŐPONTBAN.

A Kreditpontos KÉPZÉSEN készült több részből 20 perces modulokból álló videót kell végig nézni, majd válaszolni részenként feltett kérdésekre. Ha a kérdésre jól válaszolt, tovább léphet a következő modul következő filmjére. Mindezt 2022. március 8-ig, modulonként saját időbeosztásban! Amennyiben vizsgázna is, úgy előadásonként 30 kérdésből kiválasztott 10 kérdésre kell legalább 60% szinten válaszolnia.

A Közös Képviselő Akadémia Kft. a Felnőttképzési Hivatal által engedélyezett Képzőközpont és a Magyar Ügyvédi Kamara Oktatási és Akkreditációs Bizottsága által Akkreditált Intézmény

Akkreditációs határozat

 

Előadásaink az alábbiak: